Gyakran ismételt kérdések – GYIK

GYIK oldalunkon megtalálod azokat az általános kérdéseket, amelyek felmerülhetnek a megrendelés során. Ha kérdésed van a dekoráció megvásárlásával kapcsolatosan, előbb itt kezd a keresést!

Minőség?

Webshopunkban a lehető legjobb ár-érték arányban értékesítünk, miközben gondosan ügyelünk rá, hogy a megfelelő minőséget is garantáljuk számotokra!

Milyen fizetési lehetőségek vannak a webshopban?

Webshopunkban minden megrendelést követően, bankkártyával, utánvéttel és átutalással is lehetőséged van rendezni a termékeink árát.

Mennyire biztonságos a vásárlás nálatok?

Abszolút biztonságos! A bankkártyás fizetés biztonságos (HTTPS) kapcsolaton keresztül zajlik, amely megvédi a személyes adataidat. Így könnyen, gyorsan és biztonságosan tudsz fizetni a kiválasztott termékeidért.

Kapok számlát a megrendelésről?

Természetesen igen! A mennyiben bankkártyával vásárolsz, rögtön a megrendelés kifizetését követően küldjük neked a számlát. Átutalás esetén a pénz beérkezését követően kapod meg a számlát.

Pontosan hogyan működik a rendelés menete?

Kiválasztod a számodra leginkább tetsző terméket, kosárba helyezed, kiválasztod a fizetési és a szállítási módot. Ezt követően mindössze annyi teendőd van, hogy leadod a megrendelést, és mi azonnal tájékoztatunk a részletekről emailen keresztül.

Mennyi idő a kiszállítás?

A szállítási időt 20-40 napban, maximalizáltuk. Így tudjuk garantálni minden termék teljesen INGYENES kiszállítását mennyiségtől és típustól függetlenül. Általában esetek nagy részében 1-2 hét alatt megérkezik a termék, de bármi kérdésed van megrendeléseddel kapcsolatosan, írj nekünk és bővebben utána nézünk a problémának. Nem hagyunk magadra!:)

Garanciális ügyintézés

Amennyiben bármi probléma felmerülne a termékkel, természetesen vállalunk 100% garanciát. Bármikor visszaküldheted nekünk a nem tetsző terméket és mi megtérítjük a vételár teljes egészét. 

Nem találod, amit keresel?

GYIK oldalunkon nem sikerült minden kérdésedre választ kapnod? Vedd fel velünk a kapcsolatot és minden kérdésedre válaszolunk!

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.